Adverteren

noordzeestrandnieuws.nl geeft  al het nieuws over over  onderwerpen, die met het strand te maken hebben, zoals evenementen, de strandpaviljoens, strandhuisjes en nieuws in het algemeen met afgelopen maand  49.502 bezoekers.

Op verzoek kunnen wij u de statistieken toesturen.

Al het nieuws wordt dagelijks geactualiseerd.  Het is een site bedoeld voor zowel de strandbezoeker als strandexploitant en overige horeca-ondernemers langs de kust.

Daarom kan het voor uw firma heel interessant zijn om te adverteren.

Uw logo en website-vermelding wordt dan op elke pagina geplaatst.

Tevens kan – indien u een speciale aanbieding heeft – dit op de pagina: aangeboden/ gevraagd  worden geplaatst of anders een algemeen verhaal waar uw firma voor staat.

Kosten adverteren:

– voor 1 maand         €   35,=

– voor 3 maanden     –   85,=

– voor 6 maanden     – 125,=

– voor 12 maanden   – 200,=

Als u kiest voor de laatste advertentiemogelijkheid kunnen wij u plaatsen tot en met 31 december 2017.

Indien u voor minimaal een half  jaar adverteert kunnen wij u een lijst geven met alle e-mailadressen van strandexploitanten (incl. Stadstranden), onderverdeeld naar provincie en plaats. U kunt dan zelf mailen, als het u uitkomt.

Nieuwsberichten op noordzeestrandnieuws.nl worden automatisch opTwitter geplaatst.

Op  Twitter hebben wij 4460 volgers, waarvan velen ook voor u interessant kunnen zijn.

Tevens hebben wij een  samenwerking met Elke Plek, de organisatie met het aanbod van dag- en verblijfsrecratieondernemingen. Zij op hun beurt hebben een exclusieve samenwerking met de Recron. In nieuwsbrieven wordt onze naam ook vermeld  hetgeen ook het bezoekersaantal zal verhogen.

www.elkeplek.nl/content/partners-van-elke-plek

Ook werken wij sinds kort samen met HorecaManager. HorecaManager is ontwikkeld om horeca ondernemers van dienst te zijn. U bent ondernemer en geen boekhouder. Om die reden ondersteunt HorecaManager u bij het inrichten, implementeren en gebruiken van de software. Zij  zien graag dat u en uw medewerkers zich concentreren op uw horeca onderneming, uw producten en uw gasten:

http://www.horecamanager.nl/over/overonze-partners/

Bent u op zoek  naar personeel  of  wilt u iets te koop aanbieden dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u  plaatsen  op de pagina: aangeboden/gevraagd. Kosten: €   20,= excl. btw  per advertentie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.