Het Bakkum Beach Volleybal toernooi

Het Bakkum Beach Volleybaltoernooi bestaat dit jaar 25 jaar!

Op 25 en 26 juni 2016 zal dit volleybaltoernooi wederom plaatsvinden op het strand van Castricum aan Zee. De  gastheer van het toernooi is Strandpaviljoen Deining.

Vanwege de reeds bij vele bekende unieke opzet van twee speeldagen  (2-2 één dag) met minimaal 3 wedstrijden per dag, houden vele deelnemers het Bakkumseweekend van juni vrij om naar Castricum te komen.

Inschrijven voor het Bakkum Beach Volleybal toernooi

seperator

Inschrijven voor het Bakkum Beach Volleybaltoernooi kan voor drie verschillende categorieën:

  • 2 tegen 2 (alleen op zaterdag)

Het 2 tegen 2 toernooi staat open voor zowel dames-, heren- als mixed teams. Inschrijven is mogelijk in de volgende twee klassen:

– Hoog: promotieklasse en hoger

– Laag: tot promotieklasse

  • 3 tegen 3 (hele weekend mogelijk)

Het 3 tegen 3 toernooi staat open voor zowel dames-, heren- als mixed teams. Inschrijven is mogelijk in de volgende twee klassen:

– Hoog: promotieklasse en hoger

– Laag: tot promotieklasse

  • 6 tegen 6 (hele weekend mogelijk)

Ook het 6 tegen 6 toernooi staat open voor inschrijvingen van zowel dames-, heren- en mixed teams. Let wel op: om in te kunnen schrijven voor het mixed team dienen er in het mixed team minimaal 2 dames mee te spelen.

Inschrijven voor het Bakkum Beach Volleybaltoernooi kan via bakkumbeachvolleybal.nl. Het inschrijfgeld voor het 2-2 toernooi bedraagt €30,- per team . Inschrijven voor het weekendtoernooi kost €45,- per team. Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden op: NL05INGB0005548912 ten name van Stichting Bakkum Beach Volleybal. Vergeet hierbij niet de naam van het team te vermelden.

Kun je maar één dag? Bel dan even met de organisatie.

Bron: deining.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*