BELDER POLYESTER STRANDCABINES

CIMG0122

Belder logo_PMS374 digitaal 16-5-2012

BELDER POLYESTER STRANDCABINES

Polyester strandcabines geven precies de uitstraling welke u voor ogen heeft en zijn daarmee een geweldige uitbreiding van uw strandpaviljoen.

Ze kunnen in bijna elke kleur worden uitgevoerd, waardoor u de “look and feel” van uw strandpaviljoen kan doorzetten over de volle lengte van uw reeks polyester strandcabines.

Wij kunnen de polyester strandcabines leveren in onze standaard uitvoering, maar het is ook mogelijk deze geheel naar uw wensen uit te voeren.

In polyester heeft u een enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling en is bijna elk idee realiseerbaar Polyester strandcabines zijn ook nog eens bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Geen lekkende daken of verweerde planken meer of elke winter schilderen. Met onze polyester strandcabines kunt u vele tientallen jaren vooruit. Polyester strandcabines zijn licht en heel eenvoudig te monteren.

Ingewikkelde, zware en dus kostbare constructies zijn overbodig. U zet de strandcabine in slecht 10 minuten in elkaar !!!

Gunstige investering Onderhoudsarm in combinatie met de extreem lange levensduur maakt dat de polyester strandcabines nu en in de toekomst een enorme besparing opleveren.

Voor u is dit dus een financieel zeer interessante investering. Polyester strandcabines zijn licht, in 10 minuten te monteren, onderhoudsarm en hebben een zeer lange levensduur.

Voor meer informatie: www.belderproducts.nl

DSC02458

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.