Bieze Foodservice Food for Professionals

Logo BFS met slogan.JPG

Bieze Foodservice al decennia specialist in het ontwikkelen, vernieuwen en produceren van koelverse kwaliteitsproducten.

Door het delen van kennis, ervaring – en vooral ook de samenwerking met een selecte groep foodprofessionals – herkennen wij de trends en zijn wij in staat om adequaat in te spelen op de vraag vanuit de markt, snel te schakelen en stipte levering te garanderen.  

Bieze Foodservice werkt voor én met de professionele gebruiker. In de samenwerking met groothandels zijn wij een waardevolle partner. Onze producten zijn afgestemd op professioneel gebruik in bijvoorbeeld de sectoren Horeca, Catering, Versspecialisten en Traiteurs.

Bieze Foodservice is een business unit van Bieze B.V., onderdeel van Bieze Food Groep. Sinds 1987 is Bieze Food Groep dochteronderneming van het Duitse Wernsing GmbH. Dit concern is actief op het gebied van gekoelde salades, kant-en-klaarmaaltijden, aardappelproducten en sauzen. Het Wernsingconcern is één van de grootste spelers in de Europese markt voor koelverse voedingsmiddelen. Binnen dit concern deelt Bieze Foodservice kennis, kunde en capaciteit op het gebied van brood & toastsalades, maaltijdsalades, rauwkostsalades en vlees-in-saus maaltijdcomponenten.

Voor meer informatie:  www.biezefoodservice.nl

logo_bfs_los_fc

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.