BLOOMINGDALE XXL GRAND CLOSING

BLOOMINGDALE XXL GRAND CLOSING, Overveen , NLD

large_blooming_event_omslag_closing_vel

Sunday, SEP 25, 2016 – 17:00

BLOOMINGDALE GRAND CLOSING 25 September 2016

Aan alles komt een einde. En helaas ook aan de zomer van 2016. Een zomer (bijna) vol zon, mooie en nieuwe herinneringen to last en natuurlijk het 15 jarig bestaan van BLOOMINGDALE BEACH! Maar niet getreurd want op 25 september gaan nog 1 keer (en voor de laatste keer) de deuren om 17.00 open voor de seizoensafsluiter van het jaar:

BLOOMINGDALE XXL GRAND CLOSING 2016!

Het allerlaatste feestje en tevens dé afsluiter van het celebration jaar wordt groots gevierd. Let’s look back op een geweldig jaar vol met summer vibes, de lekkerste sounds en internationale DJ’s.
Dit jaar sluit je jouw zomer af op een wel bijzondere manier want moeite noch kosten worden bespaard om alles uit de kast te halen voor de laatste editie van 2016.

TICKETS
Ook tijdens de GRAND CLOSING heb jij de mogelijkheid om de 100 speciale EARLY BIRD TICKETS te halen voor maar €10,- (Ex Fee). Maar wees er snel bij want ze gaan hard! Daarna gaan de ROUND 1 TICKETS in voor €15,- (ex fee).
Tickets verkrijgbaar via: https://tibbaa.com/order/ctbqh4vp35

BLOOMINGDALE BEACH FESTIVAL CURACAO
Daarnaast steekt BLOOMINGDALE BEACH dit jaar ook de grote Atlantische oceaan over naar het zonnige Curaçao voor de derde editie van het BLOOMINGDALE BEACH FESTIVAL CURACAO. Na 2 eerdere uitverkochte edities op het strand van Cabana Beach neemt BLOOMINGDALE BEACH haar residents mee naar het tropische eiland. Ook hiervoor zijn de EARLY BIRD TICKETS inclusief BBQ al beschikbaar. Je krijgt dan toegang tot het event en kan genieten van een heerlijke barbecue tot 19.00 waarna je direct door kan gaan om te dansen op het strand. Tickets verkrijgbaar via: http://ow.ly/9FI6302nXKo

_______________________________________________

Event: BLOOMINGDALE XXL GRAND CLOSING 2016
Date: SUNDAY, 25.09.2016
Location: BLOOMINGDALE BEACH, OVERVEEN
Line up: TO BE CONFIRMED
Info: WWW.BLOOMINGDALEBEACH.COM

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.