Brouwerij De 7 Deugden groeit en komt graag met je in contact

Moedige Mensen

Bij Brouwerij De 7 Deugden werken mensen met een beperking. Mensen die nergens anders aan de slag komen. Zij komen niet bij ons vanwege hun glanzende CV, nee, in feite zeggen deze mensen: “Ik sta met lege handen, geef mij een kans”. Het vraagt moed om jezelf zo kwetsbaar op te stellen.

Bij De 7 Deugden vragen wij niet wat mensen mankeert, maar wat ze kunnen.

Moedig Bier

Wij noemen ons bier moedig omdat het anders is. Wij storen ons niet aan modegrillen, gewoontes of bierstijlvoorschriften. En we doen niet ons best om iedereen naar de mond te brouwen. Wij maken bier dat smaak heeft, veel smaak. Wij maken bier dat je niet snel weer vergeet. Bier dat je combineert met een goede maaltijd of met lekkere kazen. Je kunt ons bier “eigenzinnig”,  “apart” of “anders” noemen en noem jezelf, als je de smaken van De 7 Deugden aandurft, dan “nieuwsgierig”, “levensgenieter” of “moedig“.

Vanaf begin april betrekken wij een volledig nieuwe brouwerij waar wij natuurlijk met veel plezier onze heerlijke bieren gaan brouwen. Heb je interesse in een rondleiding en proeverij of ben je eigenaar van een horecagelegenheid en wil je de mogelijkheid van samenwerken bespreken. Wij komen graag met jou in contact.

Bekijk hier onze website: www.de7deugden.nl of mail ons info@de7deugden.nl bellen mag natuurlijk ook 020-6673221.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.