Adverteren

Noordzee Strandnieuws

Mr. P.J.P.F.Beek
M: 06 24 16 18 57
W: www.noordzeestrandnieuws.nl
E:  noordzeestrandnieuws@gmail.com

Volg ons ook op Twitter en Facebook  !

Noordzee Strandnieuws met de (landelijke) website noordzeestrandnieuws.nl geeft  nieuws over allerlei onderwerpen, die met het strand te maken hebben, zoals evenementen, de strandpaviljoens, strandhuisjes en nieuws in het algemeen met ruim 105.000 bezoekers per maand.

Al het nieuws wordt dagelijks geactualiseerd. 

Het is een site bedoeld voor de strandbezoeker, strandexploitant en overige (horeca)-ondernemers.

Daarom kan het voor uw firma heel interessant zijn om te adverteren op onze site.

Uw logo en website-vermelding wordt dan op elke pagina geplaatst.

Tevens kan – indien u een speciale aanbieding heeft – dit op de pagina: aangeboden/ gevraagd  worden geplaatst of anders een algemeen verhaal waar uw firma voor staat.

Kosten adverteren:

– voor 1 maand         €    50,=

– voor 3 maanden     – 100,=

– voor 6 maanden     – 150,=

– voor 12 maanden   – 250,=

Echter wij kunnen u een introductie-korting geven:

3 maanden adverteren voor euro 75 excl. btw i.p.v. 100 euro;

6 maanden adverteren voor euro 120 excl. btw i.p.v. 150 euro;

12 maanden adverteren voor euro 200 excl. btw i.p.v. 250 euro.

Indien u  gebruik wilt maken van de mogelijkheid  om te adverteren verzoeken wij u  de gewenste periode van adverteren aan te geven en te sturen naar noordzeestrandnieuws@gmail.com

Nieuwsberichten op noordzeestrandnieuws.nl  worden  automatisch op Twitter en Facebook  geplaatst.

Op Twitter hebben wij ruim 6200 volgers, die ook voor u interessant kunnen zijn.

Tevens hebben wij een  samenwerking met Elke Plek, de organisatie met het aanbod van dag- en verblijfsrecratieondernemingen. Zij op hun beurt hebben een exclusieve samenwerking met de Recron. In nieuwsbrieven wordt onze naam ook vermeld  hetgeen ook het bezoekersaantal zal verhogen:

www.elkeplek.nl/content/partners-van-elke-plek

Elke Plek biedt Strandexploitanten een gratis Miniplaatsing. Dit is een vermelding van  naw gegevens en 1 foto ( in resultatenlijst). Strandexploitanten worden dan geplaatst bij het onderdeel  dagrecreatie op elkeplek.nl.

Voor wie een volledige presentatie wil, kan kiezen om een (betaalde) Basisplaatsing te nemen. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met Jeroen Wilhelm, e-mail: jeroen@elkeplek.nl of direct aanmelden via www.elkeplek.nl/basisplaatsing

Ook werken wij  samen met HorecaManager. HorecaManager is ontwikkeld om horeca ondernemers van dienst te zijn. U bent ondernemer en geen boekhouder. Om die reden ondersteunt HorecaManager u bij het inrichten, implementeren en gebruiken van de software. Zij  zien graag dat u en uw medewerkers zich concentreren op uw horeca onderneming, uw producten en uw gasten:

http://www.horecamanager.nl/over/overonze-partners/

Wij zijn ook opgenomen in het nieuwsoverzicht van drimble.nl. Als u bij zoeken strand intypt staat noordzeestrandnieuws.nl bovenaan

Speciale aanbieding:

Strandexploitanten die iets speciaals organiseren in hun paviljoen, zoals b.v. een muziekevenement , beachparty of anderszins kunnen deze gratis laten plaatsen op de pagina evenementen van de site middels een flyer of anderszins.

Voorwaarde is wel dat als u een Twitter-en/of Facebook account heeft u ons volgt of ons liked. Wij op onze beurt zullen dan hetzelfde doen.

Bent u op zoek  naar personeel  of  wilt u iets te koop aanbieden dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u  plaatsen  op de pagina: aangeboden/gevraagd. Kosten : €   20,= excl. btw  per advertentie.

Informatie aanvraag

Wilt u nadere informatie, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Achternaam*

Voornaam*

E-mail*

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Onderwerp*

Uw bericht

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page