Adverteren

Noordzee Strandnieuws

Mr. P.J.P.F.Beek
M: 06 24 16 18 57
W: www.noordzeestrandnieuws.nl
E: noordzees@noordzeestrandnieuws.nl

Volg ons ook op Twitter en Facebook  !

Noordzee Strandnieuws  met de website noordzeestrandnieuws.nl geeft  al het nieuws over strand(paviljoens), zon & zee. 

Onze website geeft nieuws over allerlei onderwerpen, die met het strand te maken hebben, zoals evenementen, de strandpaviljoens, strandhuisjes en nieuws in het algemeen en werd de afgelopen 4 maanden door ruim 240.000 bezoekers  bekeken.  Op verzoek kunnen wij u de statistieken van Argeweb toesuren. Al het nieuws wordt dagelijks geactualiseerd. 

Het is een site bedoeld voor zowel de strandbezoeker als strandexploitant en overige horeca-ondernemers langs de kust.

Daarom kan het voor uw firma heel interessant zijn om te adverteren op onze site..

Uw logo en website-vermelding wordt dan op elke pagina geplaatst.

Tevens kan – indien u een speciale aanbieding heeft – dit op de pagina: aangeboden/ gevraagd  worden geplaatst of anders een algemeen verhaal waar uw firma voor staat.

Kosten adverteren:

– voor 1 maand         €     50,=

– voor 3 maanden     –  100,=

– voor 6 maanden     – 150,=

– voor 12 maanden   – 250,=

Indien u voor 12 maanden adverteert kunnen wij u een lijst geven met alle e-mailadressen van strandexploitanten (incl. Stadstranden), onderverdeeld naar provincie en plaats. U kunt dan zelf mailen, als het u uitkomt.

Indien u  gebruik wilt maken van de mogelijkheid  om te adverteren verzoeken wij u  de gewenste periode van adverteren aan te geven en te sturen naar paulbeek54@gmail.com

Nieuwsberichten op noordzeestrandnieuws.nl  worden  automatisch op Twitter geplaatst.

Op Twitter hebben wij  ruim 5240 volgers, die ook voor u interessant kunnen zijn.

Tevens hebben wij een  samenwerking met Elke Plek, de organisatie met het aanbod van dag- en verblijfsrecratieondernemingen. Zij op hun beurt hebben een exclusieve samenwerking met de Recron. In nieuwsbrieven wordt onze naam ook vermeld  hetgeen ook het bezoekersaantal zal verhogen:

www.elkeplek.nl/content/partners-van-elke-plek

Elke Plek biedt Strandexploitanten een gratis Miniplaatsing. Dit is een vermelding van  naw gegevens en 1 foto ( in resultatenlijst). Strandexploitanten worden dan geplaatst bij het onderdeel  dagrecreatie op elkeplek.nl.

Voor wie een volledige presentatie wil, kan kiezen om een (betaalde) Basisplaatsing te nemen. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met Jeroen Wilhelm, e-mail: jeroen@elkeplek.nl of direct aanmelden via www.elkeplek.nl/basisplaatsing

Ook werken wij sinds kort samen met HorecaManager. HorecaManager is ontwikkeld om horeca ondernemers van dienst te zijn. U bent ondernemer en geen boekhouder. Om die reden ondersteunt HorecaManager u bij het inrichten, implementeren en gebruiken van de software. Zij  zien graag dat u en uw medewerkers zich concentreren op uw horeca onderneming, uw producten en uw gasten:

http://www.horecamanager.nl/over/overonze-partners/

Tevens zijn wij partner van Hit-Radio. nl  Be Positive …

Hit-Radio is hét station van 10 Hits op ‘n rij.Sinds 1 september 2015 is Hit-Radio.nl wereldwijd te ontvangen via www.hit-radio.nl!
richt zich met opvallende acties en een aantrekkelijke muziekmix op 18-45 jarigen. . Hit Radio is een internet Radio website . niet op de FM

Wij zijn ook opgenomen in het nieuwsoverzicht van drimble.nl. Als u bij zoeken strand intypt staat noordzeestrandnieuws.nl bovenaan

Speciale aanbieding:

Strandexploitanten die iets speciaals organiseren in hun paviljoen, zoals b.v. een muziekevenement , beachparty of anderszins kunnen deze gratis laten plaatsen op de pagina evenementen van de site middels een flyer of anderszins.

Voorwaarde is wel dat als u een Twitter-en/of Facebook account heeft u ons volgt of ons liked. Wij op onze beurt zullen dan hetzelfde doen.

Bent u op zoek  naar personeel  of  wilt u iets te koop aanbieden dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u  plaatsen  op de pagina: aangeboden/gevraagd. Kosten : €   20,= excl. btw  per advertentie.

Informatie aanvraag

Wilt u nadere informatie, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Achternaam*

Voornaam*

E-mail*

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Onderwerp*

Uw bericht

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page