DISCONIGHT! De vrijdagavond is in de zomer van 2016 de nieuwe uitgaansavond op Beachclub Bloomingdale.

large_DISCO_front_FB

DISCONIGHT!

De vrijdagavond is in de zomer van 2016 de nieuwe uitgaansavond op Beachclub Bloomingdale. Een heerlijke trendy, classy op maat maar bovenal een gezellige dansavond met luxe hapjes en drankjes. De muzikale invulling achter de piano wordt verzorgd door John Bogers, ondersteund door zijn vaste zangeressen. 

Een piano welke naar eigen ontwerp door John voor het grootste gedeelte is gemaakt van plexiglas met een geheel waanzinnige lichtshow. Verwacht een unieke piano- en lichtshow, verzoeknummers, geheel eigentijdse muziek en feest. Muziek van de jaren 50 tot nu, van disco tot moderne dance, John neemt je samen met zijn zangeressen mee op een heerlijke muzikale trip.

Culinaire ondersteuning op de piano-avonden: de wekelijkse “Fishmarket”
Naast onze normale menukaart heeft Bloomingdale op de vrijdagen een Fishmarket waarbij vanuit onze marktkraam ui een selectie kakelverse vis kan worden gekozen. De vis wordt ter plekke bereidt op een van onze Boretti outdoor kitchens. Laat u vooral informeren door onze chefkok naar de verschillende mogelijkheden.

Bekijk hier het: DISCONIGHT MENU

VIP TABLE
Wil jij DISCO NIGHT in stijl beleven? Dan is het naast de reguliere tafels ook mogelijk om een VIP tafel te reserveren. Ideaal voor een avond uit met vrienden of als vrijgezellenavond. Een VIP tafel is gelegen aan de dansvloer en kost €250,- en is inlusief 3 flessen Moet & Chandon champagne.
VIP Tafel reserveren kan via: vip@bloomingdalebeach.com
 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*