IJSwinkel.nl

IJswinkel.nl

IJswinkel.nl is onderdeel van Gelato Solutions en is sinds 2008 de trotse distributeur van Prodotti Stella in Nederland.

Wij wensen met de kennis en kwaliteit van onze producten een bijdrage te leveren aan de ambachtelijke ijscultuur in Nederland. Ons assortiment bestaat uit meer dan 400 producten voor de bereiding van ambachtelijk ijs, koude desserts, ijstaarten, bonbons en ijs op stok.

Ook voor het openen/opstarten van een ijssalon kunnen wij u van dienst zijn. Zo denken wij mee over de in te kopen apparatuur, in te kopen producten, indeling en inrichting van de salon, indeling van de ijsvitrine(s) en kunnen wij u uiteraard ondersteunen door middel van recepten en/of cursussen. Kortom, wij bieden u hierbij een compleet pakket, waardoor u meteen aan de slag kunt gaan.

Prodotti Stella

Prodotti Stella richt zich sinds 1936 op hoogwaardige kwaliteit en doet dat met de natuurlijke smaken en kleuren van traditionele Italiaanse producten, waaronder toplikeuren zoals Marsala FlorioMandarinetto Isolabella en Amaretto di Saronno originale. Verder innoveert Stella elk jaar haar productaanbod met vele nieuwe producten. Enkele voorbeelden: 2008, een lijn van unieke coatings, in 2009 de paste creative, in 2010 Caramel Fleur de Sel, in 2011 Opera Italiana en in 2012 Mistero Latino.

Voor meer informatie:  www.ijswinkel.nl

IJswinkel.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.