Maslie.nl “Voor ieder budget is er een (ICT) oplossing!”

 

Logo Maslie.nl nr 1

Het doel van Maslie.nl is om voor ondernemers (groot en klein) een professionele website op maat te ontwerpen, te bouwen en te lanceren (desgewenst incl. onderhoud).

Een professionele, klantvriendelijke, goed toegankelijke website betekent vaak extra klandizie! Maslie.nl levert niet alleen de website af, maar biedt ook (extra) services/diensten achteraf.

Klanten hebben bij Maslie.nl eigen inbreng en inspraak. In onderling overleg zal er gekeken worden op basis van wensen, karakteristieken en behoeften van de klant wat de alternatieven en mogelijkheden zijn om voor die klant een zo’n adequaat en professioneel mogelijke website te ontwikkelen. Een website op maat waar de afnemer achterstaat!

“Maslie.nl denkt graag met u mee als ondernemer!” 

Maslie.nl kan relaties ook helpen met websiteanalyse en websiteoptimalisatie. Maslie.nl kan aangeven welke verbetermogelijkheden er zijn om  meer rendement uit uw website te halen, zodat u zelf ook meer klanten kunt krijgen. Ook kan Maslie.nl ondernemers helpen met het beter zichtbaar worden op zoekmachines door o.a. het schrijven SEO teksten (teksten zodat je hoger op Google verschijnt). Het begeleiden van het maken en lanceren van een app, kunt u ook overlaten aan Maslie.nl.

Buiten het maken van websites, het geven van tips hoe je nog meer kunt halen uit websites, oftewel optimalisatie, helpt Maslie.nl de ondernemer ook beter te ondernemen. U onderneemt 24*7, u heeft dus weinig tijd/zin/verstand voor vele aspecten van het ondernemerschap zoals o.a. uw producten bekend maken via social media.

Social media is tegenwoordig een begrip binnen het ondernemerschap. Om dit goed te beheren, komt een hoop voor kijken. Tevens kan Maslie.nl uw producten aanbieden binnen online shops (de grootste van het land en van de Benelux). Maslie.nl regelt de public relations voor u, we kunnen regelen dat na de websitelancering een feestje wordt gegeven voor uw klanten, zodat u ook meteen kunt netwerken. Contact onderhouden met uw klanten is belangrijk. Laat van u horen. Dat kan op verschillende manieren. Voor wat Maslie.nl allemaal kan regelen voor een ondernemer, zie:  http://maslie.nl/persbericht-maslie-nl-krijgt-naast-hoofdkantoor-in-tilburg-een-dependance-in-deil/

Je hebt te maken met grote en kleine ondernemers, grote budgetten en kleine budgetten. Het motto van Maslie.nl is ook: “Voor ieder budget is er een (ICT) oplossing!”

Voor meer informatie: www.maslie.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.