Nieuw grootkeuken fornuis van Rosval ‘Black Steel’

Grootkeuken fornuizen van Rosval en de top van de gastronomie gaan hand in hand. We hebben sinds 1985 honderden grootkeuken fornuizen mogen plaatsen in de HORECA, bij zeer gerenommeerde hotels, restaurants en instellingen. Voor referenties zie onze Projecten  pagina. Rosval staat voor maatwerk.

Nieuw grootkeuken fornuis van Rosval ‘Black Steel’

Grootkeuken fornuizen van Rosval en de top van de gastronomie gaan hand in hand. We hebben sinds 1985 honderden grootkeuken fornuizen mogen plaatsen in de HORECA, bij zeer gerenommeerde hotels, restaurants en instellingen. Voor referenties zie onze Projecten  pagina. Rosval staat voor maatwerk. Uw recept is ons gerecht! U bepaalt zelf de beste indeling op basis van uw eigen werkwijze en manier van prepareren. U kunt een keuze maken uit vele combinaties en indelingsmogelijkheden.

Neem hier direct contact met ons op. Of mail ons!

Het Rosval grootkeuken fornuis is voorzien van een doorlopend (naadloos) bovenblad van maar liefst 2,5 mm dik RVS. Bovendien wordt alles handmatig gelast en gepolijst. Het fornuis kan geplaatst worden als eiland- of wandopstelling.

blacksteel rosval 14 1

‘Black Steel’ is de naam van ons nieuwe fornuis. Dit grootkeuken fornuis is voorzien van een zwarte poedercoating. Poeder-coaten is een milieu vriendelijk verfproces. Poederverf bevat geen oplos- en/of verdunningsmiddel en is volledig vrij van zware metalen zoals loodchromaat voor gele kleuren.

Naast de zwarte poeder-coating hebben we een aantal andere zichtbare innovaties toegevoegd aan het fornuis. Zo hebben we de analoge knoppen vervangen voor knoppen met digitale uitlezing en hebben we de kunststof stopcontacten vervangen voor een robuuste metalen variant. Wij zijn trots op het resultaat! We zijn benieuwd wat u ervan vindt?

blacksteel rosval 22

Doelgroep

Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de Horeca, denk daarbij aan restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisserie, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Naast grootkeuken fornuizen maakt Rosval o.a. ook koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren Easy-Cooling® en barren en (live Cooking) buffetten. Kortom u kunt bij Rosval terecht voor een totaal keukenconcept.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.