Speciale aanbieding van HorecaManager voor strandexploitanten

MEER RENDEMENT IN 2017?

STRANDPAVILJOENHOUDERS, EIGENAREN VAN STRANDTENTEN en BEACHCLUBS PROFITEREN NU VAN KORTING!

horeca-manager

 Haal in 2017 meer rendement uit uw strandpaviljoen, –tent of beachclub!

HorecaManager is speciaal voor de horeca ontwikkelde software waar alle aspecten die u in uw dagelijkse bedrijfsvoering tegenkomt, op slimme en doordachte wijze bij elkaar komen.

Uw personeel efficiënter inzetten!

Denk bijvoorbeeld aan alle werkzaamheden die te maken hebben met de inzet van uw personeel. Dit wilt u natuurlijk op een efficiënte en eenvoudige manier doen: binnen Horecamanager heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheden om snel en eenvoudig te roosteren, een volledige urenregistratie  te voeren en u beschikt over complete en overzichtelijke personeelsdossiers. U krijgt inzicht in de kostprijs van de uren die u in wilt gaan zetten, maar ook van de daadwerkelijk geregistreerde uren.

Krijg inzicht in arbeidsproductiviteit, bepaal uw brutowinstmarge!

Tevens kunt u eenvoudig de omzet uit verschillende kassa’s vastleggen en deze combineren met de geregistreerde uren en de salarissen uit de personeelsadministratie, waardoor de arbeidsproductiviteit inzichtelijk wordt. Ook het registreren van inkopen, het maken van omzetprognoses, het bepalen van uw brutowinstmarge, het opmaken van de kassa’s (en nog veel meer zaken) zijn mogelijk binnen HorecaManager.

Als u de complete administratie van al deze bedrijfsaspecten handmatig op papier of in Excel doet, kost u dat veel tijd. Tijd, die u vast liever aanwendt om te kijken hoe u bijvoorbeeld de juiste gastervaring en – beleving creëert. HorecaManager zorgt er voor dat u zich kunt focussen op wat u het liefste doet. U bent tenslotte strandpaviljoenhouder, geen boekhouder.

Exclusief aanbod!

HorecaManager helpt om het inzicht in uw bedrijfsvoering te verbeteren, zodat rendementsverbetering mogelijk is!

Als u vóór 31 mei 2017 besluit om een HorecaManager abonnement af te sluiten, ontvangt u 25% korting op de éénmalige opstartkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw onderneming en van het aantal modules en functionaliteiten wat u zou willen hebben.

Voor de niet-permanente strandpaviljoenhouders geldt bovendien dat er geen maandelijkse abonnementskosten verschuldigd zijn in de herfst- en winterperiode: de periode waarin uw onderneming gesloten is.

De juiste management informatie wanneer u het wilt!

De management informatie die HorecaManager ter beschikking stelt, is van zodanige kwaliteit dat u meer grip krijgt op het operationeel functioneren van uw onderneming. Dit verbeterde inzicht betekent ook, dat hierdoor de prestaties van uw onderneming duidelijk verbeteren. De informatie kunt u waar dan ook opvragen, zolang u maar een internetverbinding heeft.

Wilt u meer weten?

Een informatief kennismakingsgesprek verplicht u tot niets. Neem daarom nu contact met ons op om van dit exclusieve aanbod te profiteren en om het rendement van uw bedrijf te verbeteren! Ga naar http://www.horecamanager.nl/demo-aanvragen/ en vul het formulier in. Of neem telefonisch contact op met Patrick Geerts (sales manager) op 06 216 99 073. Hij komt graag bij u langs om u te laten zien, hoe HorecaManager ook voor úw strandpaviljoen het verschil maakt.

Op www.horecamanager.nl kunt u zich niet alleen oriënteren op alle modules en functionaliteiten van HorecaManager. U kunt daar ook de QuickScan bekijken zodat u weet wat HorecaManager voor u kan betekenen. Met de Rendement Calculator krijgt u inzichtelijk wat u door het gebruik van HorecaManager kunt besparen.

logohorecamanager2015

 

 

 

Spoorhaven 74-80, 2651 AV Berkel en Rodenrijs

Postbus 34160, 3005 GD Rotterdam

Telefoon 010 218 98 66

info@horecamanager.nl

www.horecamanager.nl

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page
Dit bericht is geplaatst in Aangeboden/Gevraagd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*