Strandparc Nulde en Grandcafé en restaurant Afslag Tien

STRANDPARCnulde recreatiepark

Strandparc Nulde

Strandparc Nulde ligt direct aan het Veluwemeer en het strand, en is een zeer geliefde camping bij watersportliefhebbers.U kunt uw boot direct vanaf onze eigen aanlegsteiger bereiken. Met de uitstekende faciliteiten, de vele speeltoestellen en het restaurant Afslag Tien op het park, is dit een

fantastische camping voor het hele gezin. Voor een fijne vakantie of een seizoensplaats. Wilt u de gezelligheid van de camping met de luxe van een eigen chalet? Dan is het goed om te weten dat Strandparc Nulde binnenkort wordt uitgebreid met een nieuw chaletpark.

www.strandparcnulde.nl

afslag tien logo

Grandcafé en restaurant Afslag Tien

De locatie van Grandcafé en restaurant Afslag Tien is uniek. Vanuit het sfeervol ingerichte restaurant heeft u een panoramisch uitzicht over het strand en het Veluwemeer.

Ook het royale buitenterras is uitnodigend. Zowel vanaf het terras als vanuit het restaurant is het volop genieten van de vele watersportactiviteiten. Het gezellige familierestaurant staat bekend om de uitstekende keuken, of u nu een snack, plateservice of á la carte bestelt, u zult zich direct thuis voelen!

www.afslagtien.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.