Viskoop.nl

Viskoop.nl is gevestigd direct aan de Visafslag van IJmuiden waar aanvoer en verwerking direct na vangst plaats vindt.

Ook is IJmuiden-Haven een plaats waar veel geïmporteerde vis uit alle wereldzeeën binnenkomt en waar ook de export plaats vindt naar alle landen in de wereld.

Wij zitten zo dicht mogelijk bij de bron als mogelijk is en dus garanderen wij u topkwaliteit verse vis en visproducten.

Ruim assortiment

Uniek is ons ruime assortiment diepvries en vers en het aanbod van zowel wild gevangen Noordzee-vis als vis uit alle Wereldzeeën en zoetwater rivieren en wateren. Wij leveren ook kweek-vis uit zowel zeewater als zoetwater.

Verantwoord en gecertificeerd ondernemer

De vis is door ons ambachtelijk en vakkundig bewerkt,  verpakt en verzendklaar gemaakt.

Wij doen dit onder hygiënische omstandigheden en volgens het HACCP systeem. Ook houden wij ons aan de Hygiene Code Vis en zo worden de opslag, bewerkingen en verpakking voor voedselveiligheid geborgen.

Ons bedrijf staat voor duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO en is gecertificeerd voor MSC, ASC en Bio SKAL. U heeft dus als visliefhebber de keuze om voor duurzame visproducten te kiezen.

Maandelijkse Visbox

U kunt kiezen uit onze aangeboden assortiment maar u kunt zich ook laten verrassen door onze Maandvisbox. Wij selecteren elke maand een verrassende samenstelling van vis, schaal– en schelpdieren en leveren die vers bij u thuis af in een geïsoleerde verpakking met koelelementen. Wij kiezen de juiste producten voor het seizoen waardoor de kwaliteit en smaak optimaal zijn.

Voor meer informatie:  www.viskoop.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.